bruisende zaken

De eerste stap naar  blijvende verandering

De eerste stap naar blijvende verandering

01-06-2022

Hypnose zweverig? Integendeel! Dat bewijzen ze wel bij Hypnose Praktijk Eindhoven. “Wij staan juist met beide benen op de grond”, vertelt Mike de Wolf die samen met Petra Boelens de praktijk runt. “De goede resultaten die wij inmiddels alweer jaren boeken vormen het grootste bewijs van het feit dat wat wij doen ook echt werkt. Net als de vele doorverwijzingen van praktijkondersteuners, psychologen en psychiaters die aangeven dat wij een goede aanvulling zijn op de geestelijke zorg.”

Voor wie geen duidelijk beeld heeft van wat hypnose nu precies is, omschrijft Mike het als een staat van diepe ontspanning, tussen wakker en slaap in. “In deze staat ga je naar het onderbewustzijn en ben je ontvankelijk voor de gewenste veranderingen. Met de nadruk op gewenste, want we kunnen alleen dat bereiken wat jij echt wilt. Klop je bij ons bijvoorbeeld aan voor hulp bij het stoppen met roken, maar wil je eigenlijk helemaal nog niet stoppen, dan zal dat ook via hypnose niet lukken. Daar zijn wij van tevoren ook altijd heel duidelijk en eerlijk over.”

Eén sessie is vaak genoeg

Stoppen met roken is slechts één van de voor-beelden van wat hypnose voor je kan doen. Andere voorbeelden zijn afvallen, het wegnemen van stress, eetstoornissen, verslaving, gebrek aan zelfvertrouwen, angsten of bijvoorbeeld een burn-out. “In principe is hypnose effectief bij bijna alle problemen die het onderbewustzijn aanstuurt, oftewel die – simpel gezegd – ‘tussen de oren zitten’.” Bij Hypnose Praktijk Eindhoven gaan ze over het algemeen uit van één sessie. “Meer is vaak ook niet nodig per issue”, legt Mike uit. “Doordat wij meestal werken met directe hypnosetechnieken, gaan we direct naar de kern en lossen we het probleem op met bijna honderd procent kans op succes en een blijvende verandering. Zolang je het zelf maar echt wilt! Ons doel is om onze cliënten op een eerlijke en vertrouwde manier te helpen en ze weer in hun kracht te zetten.”

ALS JE ECHT WILT LOSSEN WIJ HET PROBLEEM OP!

Hypnose Praktijk Eindhoven | Weegschaalstraat 3, Eindhoven | tel . 06-55392171 ( Mike) / 06-25424468 (Petra) Eigenaren: Mike de Wolf en Petra Boelens | www.hypnosepraktijkeindhoven.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10835 Kindermassage Best