bruisende zaken

Trendy   kapsalon! voor dames en heren

Trendy kapsalon! voor dames en heren

01-09-2019

Een perfecte coupe Voor een fijn zittend kapsel is een goede coupe een eerste vereiste. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

ook kinderen zijn van harte welkom!

Ons team traint regelmatig onder leiding van topkappers op de laatste modelijnen en kniptechnieken. Als u bij ons binnen stapt zeg dan eens niet “Doe maar weer hetzelfde”, maar daag ons uit.

Iets te vieren?

In onze salon bent u aan het juiste adres voor een feestelijk kapsel. Of het nu trendy of klassiek moet zijn, wij hebben voor alle gelegenheden het perfecte kapsel.

Kleur is in!

De wereld van kleuren kent voor ons geen grenzen. Of het nu om een tijdelijk kleurtje gaat of om verven, coupe soleil, higlights of lowlights, wij zijn er in gespecialiseerd.

Mannen!

Ook voor mannen gaan wij veel verder dan alleen knippen. Eerste grijze haartjes? Laat iedereen maar roepen: “Dat staat interessant”. Wij hebben de oplossing om u uw jeugdigheid te laten bewaren. Grijp die kans!

Ook zonder afspraak?

Natuurlijk kunt u ook zo even binnenlopen. Hebben wij tijd, dan helpen wij u direct. Voor het geval u even moet wachten, wij schenken een heerlijk kopje thee of koffie.

Een frisse en trendy kapsalon aan de Tongelresestraat 427 te Eindhoven. In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor u. Hebt u een vraag over een behandeling? Of zin in een ander kapsel? Wij geven u graag een persoonlijk advies. De koffie staat voor u klaar bij kapsalon Anouk!

Maak online een afspraak VIA onze website

Tongelresestraat 427 Eindhoven 040-2027061 kapsalonanouk@gmail.com www.kapsalonanouk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10835 Kindermassage Best