Bruisende zaken

Een heerlijke win kel om te beleven

Een heerlijke win kel om te beleven

01-08-2019

Midden in het centrum van Dordrecht vind je de twee hippe, trendy winkels van No. 28 wonen & lifestyle. Marian en Miranda begonnen in 2011 aan de Nieuwstraat in een schattig historisch pandje met de verkoop van woonaccessoires. Inmiddels is de eerste winkel uitgebreid met een prachtig ruim pand erbij aan het Statenplein.

Op de webshop kun je het ruime aanbod bekijken en bestellen: www.no28wonen.nl

In beide zaken kun je je hart ophalen op het gebied van Scandinavisch design, maar ook wat betreft de Hollandse merken, zoals HK living, Zusss, Tonone en nog veel meer. Het is altijd weer heerlijk om te snuffelen en te ontdekken wat de beide dames voor leuke kleding en accessoires ingekocht hebben. De mooie items die je voorbij ziet komen in de populaire woonprogramma’s op televisie, zie je zeker terug bij No. 28 wonen & lifestyle.

Wil jij ook zo’n mooie inrichting, maar lukt het je niet om die te realiseren? Ook daarvoor kun je terecht bij No. 28 wonen & lifestyle. Neem gerust contact met hen op en zij zullen je vertellen hoe zo’n interieuradvies in elkaar steekt.

En... ook voor leuke fashion, tassen en sieraden moet je No. 28 wonen & lifestyle niet voorbijlopen.

No. 28 wonen & lifestyle | Nieuwstraat 28 Dordrecht | 078 8431491 Statenplein 27 Dordrecht | 078 7853445 | info@no28.nl | www.no28wonen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV