bruisende zaken

Voor een mooie glimlach op maat

Voor een mooie glimlach op maat

01-07-2023

Toen een blessure voortijdig een einde maakte aan zijn carrière als profvoetballer, moest Angelo Grep zich oriënteren op een nieuwe loopbaan. Dankzij zijn broer kwam hij in aanraking met het vak van tandtechnicus en hij was meteen verkocht. Na veertien jaar in loondienst te hebben gewerkt, opende hij in Utrecht zijn eerste praktijk: Balans Tandtechniek. In 2017 nam hij bovendien Tandprothetische Praktijk Ridderkerk over.

‘Een goede kauwfunctie is essentieel voor de algehele gezondheid’

Bij Tandprothetische Praktijk Ridderkerk kun je terecht voor het aanmeten en vervaardigen van (veelal) uitneembare mondprotheses. “In de meeste gevallen gaat het om partiële gebitsprotheses gemaakt van kunsthars, maar ook frameprotheses – bestaande uit een metalen basis gecombineerd met kunsthars – zijn mogelijk”, vervolgt Angelo. “Tegenwoordig kiezen mensen steeds vaker voor vaste constructies met implantaten. Dat is niet zo vreemd, de vijftig- en zestigplussers van nu willen er zo lang mogelijk goed uit blijven zien. Daar horen mooie tanden bij. De menselijke maat staat bij ons voorop.”

Volledig op maat

Waar je uiteindelijk ook voor kiest, het begint allemaal met een intakegesprek. “Daarbij kijken we wat voor jou de optimale oplossing is, afhankelijk van jouw wensen en het beschikbare budget. Met een foto van jou met je oorspronkelijke gebit als uitgangspunt zijn we in staat de prothese geheel te individualiseren.”

Passie voor het vak

Angelo zit al 32 jaar in het vak. “Ik ben iedere dag dankbaar dat ik dit werk mag doen. Ik heb er nog steeds veel plezier in mensen te helpen. Het wordt vaak onderschat hoe essentieel het is om goed te kunnen kauwen, maar dat heeft invloed op je algehele gezondheid. Voor mij is dat een belangrijke reden geweest om voor dit vak te kiezen en die drive is er nog steeds, net als bij mijn collega’s trouwens. De menselijke maat staat bij ons sowieso voorop. Iedereen krijgt bij ons de beste behandeling.” Edward en Rachel, beiden ervaren tandtechnici, staan voor je klaar bij Tandprothetische Praktijk Ridderkerk. Tip: er is momenteel een vacature voor een nieuwe ervaren tandtechnicus.

Wil je een afspraak maken? Bel 0180 423 833 Ook voor vrijblijvend advies staan wij graag voor je klaar.

Tandprotetische Praktijk Cees van der Hoeven | Houtzaagmolen 61, Ridderkerk | 0180 423 833 | www.ceesvanderhoeven.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).