bruisende zaken

Vacature: Technisch Specialist / Eerste Autotechnicus

Vacature: Technisch Specialist / Eerste Autotechnicus

01-05-2023

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Technisch Specialist / Eerste Autotechnicus.

Je werkt zelfstandig en bent gemotiveerd Je gaat graag de uitdaging aan met complexe (elektronische) storingen Je bent representatief, in houding en gedrag Je bent proactief, je ziet het werk en bent erop gericht klanten zo goed en zo snel mogelijk te helpen Je bent een echte teamplayer Je hebt géén 8-tot-5-mentaliteit Ervaring in de VAG-Groep is een pre Je bent in het bezit van rijbewijs B

Autoservice Matthijs van Driel is een allround en universeel garagebedrijf, gespecialiseerd in de merken uit de Volkswagen Audi Groep (VAG). Naast onze VAG-specialiteit werken wij aan alle andere voorkomende merken, van oldtimer tot nieuwe (elektrische) auto`s en bedrijfsauto`s.

Grotenoord 37, 3341 LT Hendrik-Ido-Ambacht | 078-7200 880 info@autoservicematthijsvandriel.nl | www.autoservicematthijsvandriel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV