bruisende zaken

Kwaliteit  zonder verrassingen

Kwaliteit zonder verrassingen

01-01-2022

Huid & Laserkliniek Dordrecht is dé kliniek voor huidtherapeutische behandelingen met medische en cosmetische doeleinden. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit. Het doel van een huidtherapeut is om een zieke of beschadigde huid te verhelpen of de verergering/uitbreiding hiervan te voorkomen. Maak nu een afspraak voor een consult met huidanalyse.

De behandelingen, mogelijk zonder verwijzing door een arts of speciailist, worden exclusief uitgevoerd door huidtherapeuten om de kwaliteit te waarborgen.

INTAKE & HUIDANALYSE

Tijdens de intake bepaalt de huidtherapeut of zij een huidtherapeutische behandeling kan inzetten om uw huidprobleem te verhelpen, verminderen of verergering te voorkomen. Vervolgens wordt met wederzijdse goedkeuring een behandelplan opgesteld wanneer blijkt dat u bij ons geholpen kan worden. De kosten worden van tevoren inzichtelijk gemaakt, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Na afloop van de intake staat het u vrij om te bepalen of u het opgestelde behandeltraject bij ons van start wil laten gaan.

De meeste huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De Observ 520x brengt alle huidkenmerken haarscherp in beeld wat met het blote oog niet zichtbaar is en analyseert de diepere huidlagen, hierdoor kunnen we een behandelplan op maat opstellen.

Daarnaast werken wij met de nieuwste apparaten, zoals de SkinPen die als enige systeem medisch FDA goedgekeurd is voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens, grove poriën en fijne lijntjes. En ook werken wij met een laser die zowel geschikt is voor lichte als donkere huiden.

VERWIJZINGEN EN VERGOEDINGEN

Vergoedingen voor behandelingen door een huidtherapeut zijn afhankelijk van de behandeling en het type verzekering. Raadpleeg hiervoor uw zorgverzekeraar of controleer uw polis voor het overzicht van de behandelingen die in aanmerking komen voor een vergoeding/declaratie. Doorgaans dient u aanvullend verzekerd te zijn om in aanmerking te komen voor een vergoeding.

acnebehandelingen CHEMISCHE PEELINGS MICRODERMABRASIE MICRONEEDLING SKINPEN CAMOUFLAGETHERAPIE PIGMENTBEHANDELINGEN ANTI-AGING BEHANDELINGEN LITTEKENS LASER ONTHAREN VAATBEHANDELINGEN SCHIMMELNAGELS ELECTROCOAGULATIE

Heeft u interesse? Raadpleeg de websiste of neem vrijblijvend contact op!

Krommedijk 241, Dordrecht +31 638 681 279 info@huidtherapiedordrecht.nl www.huidtherapiedordrecht.nl Open: maandag t/m zaterdag van 10-00 tot 18.00 uur zondag gesloten.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans