bruisende zaken

Ontdek Dordrecht en omgeving  op een originele manier met Dordrecht Tours!

Ontdek Dordrecht en omgeving op een originele manier met Dordrecht Tours!

01-08-2020

Dordrecht Tours biedt u de unieke mogelijkheid om vanuit een elektrische tourtrein het historische centrum van Dordrecht te bezichtigen. Zo kunt u Het Stadshuis, de Grote kerk, het Huis van Gijn en het Dordrechts Museum zien.

De elektrische tourtrein is per uur (dag) te huur voor: teamuitjes, bruiloften, kinderfeestjes, pendeldiensten en familie uitstapjes.

De trein biedt ruimte aan 36 personen en is rolstoel toegankelijk. Ook biedt Dordrecht Tours de mogelijkheid een tocht naar de Biesbosch te maken.

Dordrecht | 800 jaar stad Dit jaar vieren wij samen met de stad dat Dordrecht 800 jaar geleden als eerste nederzetting in het toenmalige graafschap Holland stadsrechten kreeg.

In 2020 kunt u onze trein tot en met 31 december al afhuren vanaf één uur. Op donderdag, vrijdag en zaterdag rijdt de elektrische trein vanaf 16 april 2020 tot 30 september als Hop On Hop Off.

Wij rijden weer!

info@dordrechttours Tel: 06-190 296 65 of 06-532 331 26 NB: groepen hebben voorrang ten opzichte van individuele tickets.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans