bruisende zaken

EHBO cursus volgen?

EHBO cursus volgen?

01-07-2020

EHBO vereniging Hendrik-Ido-Ambacht verzorgt verschillende opleidingen en cursussen.

Tijdens onze uitgebreide EHBO-opleiding leert u o.a. reanimeren, het bedieninen van een AED, aanleggen van verbanden en hoe te handelen bij verschillende soorten ongevallen.

U sluit de opleiding af met een examen van het Oranje Kruis.

Daarnaast geven we de cursus Eerste Hulp aan Kinderen (EHAK). Deze cursus is een must als u kinderen heeft of door uw werk met kinderen in aanraking komt. U hoeft geen EHBO-diploma te hebben om aan deze cursus deel te nemen.

Ook verzorgen wij de cursus Reanimatie en AED Verder verlenen wij EHBO op evenementen. Ons team bestaat uit ervaren EHBO'ers en een aantal van hen is onderdeel van ons bike-team dat snelle en flexibele inzet op grotere evenementen mogelijk maakt.

Onze EHBO'ers volgen extra trainings- avonden om professioneel te kunnen handelen.

Heeft u interesse in één van onze cursussen of opleidingen? Op onze website vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven.

Heeft u EHBO nodig op uw evenement? Kijk op onze website voor het aanvraagformulier.

Jij kunt het verschil maken!

Nieuwsgierig naar een van onze opleidingen of cursussen? Kijk voor meer informatie en aanmelding op onze website: www.ehbohia.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV