bruisende zaken

Hét adres voor rijles

Hét adres voor rijles

01-09-2019

Al sinds 1954 een begrip in de regio: Verkeersschool Waardenburg. Een kleinschalige rijschool waar persoonlijk contact en flexibiliteit voorop staan en het slagingspercentage maar liefst 50% boven het gemiddelde in de regio Drechtsteden ligt. Chantal van Waardenburg vertelt...

“Met je pinpas betalen is mogelijk in onze auto”

Familiebedrijf “De grootouders van mijn man zijn dit bedrijf al in 1954 begonnen en sindsdien is het altijd in de familie gebleven. Mijn schoonmoeder heeft hier zelfs nog les gegeven. Momenteel is de oom van mijn man nog eigenaar van de Verkeersschool, maar de bedoeling is dat wij deze geleidelijk in zijn geheel over gaan nemen. Onze kracht als familiebedrijf is dat we het bewust kleinschalig houden, zodat al onze leerlingen de persoonlijke aandacht krijgen die ze verdienen.” Hoog slagingspercentage “Bij ons kun je terecht voor auto- en motorrijles en ook voor het behalen van je aanhangerrijbewijs ben je bij ons aan het juiste adres. Een goed adres bovendien, want het slagingspercentage van onze rijschool ligt beduidend hoger dan het gemiddelde in de regio. Dat komt doordat wij nog echt les geven zoals we het vak ooit geleerd hebben. Streng waar nodig, maar rechtvaardig en met een tikkeltje humor. We werken heel bewust met leskaarten waarop alle vaardigheden nauwkeurig worden bijgehouden. Zo is meteen inzichtelijk wat een leerling al beheerst.” Persoonlijk contact “Het leuke van onze lange geschiedenis is dat verschillende generaties uit dezelfde families hier hun rijbewijs hebben gehaald. Dat schept toch een soort band en geeft vertrouwen. We hechten sowieso veel belang aan persoonlijk contact met onze leerlingen en doen voor iedereen even hard ons best om hem of haar goed en veilig te leren rijden. Neem eens een kijkje op onze website of informeer naar de mogelijkheden als je op zoek bent naar een goede en betrouwbare rijschool.”

“Aangesloten bij de BOVAG, dus een stukje extra zekerheid voor onze leerlingen”

Verkeersschool Waardenburg Pieter Zeemanweg 30W Dordrecht | 078-6215033 / 0 6-24575986 | www.rijschoolwaardenburg.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans