bruisende zaken

Typeles is nu veel  leuker dan vroeger

Typeles is nu veel leuker dan vroeger

01-07-2019

Angelique Vorstenbosch-Gitz begon vier jaar geleden met het geven van typeles: Type-Uniek was geboren. Sinds 2016 geeft Angelique typeles in groepsverband, bij haar thuis of op locatie zoals op basisscholen in de regio Rosmalen, in Den Bosch bij Babel en in Vught bij De Elzenburg.

Angelique koos er voor om zich alleen op kinderen te richten: “Dat vind ik het leukste. Het is belangrijk dat kinderen goed en snel leren typen. Bij Type-Uniek zijn ze verzekerd van persoonlijke begeleiding in een groep van maximaal twaalf kinderen.”

Dyslexie
De typelessen bij Angelique thuis, op diverse basisscholen of andere locaties duren altijd één uur en kennen een cyclus van tien tot twaalf weken. Voor kinderen met dyslexie is er een aangepast programma mogelijk. 

ypeWorld
Type-Uniek werkt met het kindvriendelijke programma TypeWorld. “Veel leuker dan hoe we vroeger typeles kregen! De kinderen hoppen van eiland naar eiland. Dat werkt enorm motiverend,” aldus Angelique die ook online typecursussen aanbiedt. “Maar mijn ervaring is toch dat het werken in groepsverband de beste resultaten oplevert.”

Goed blind leren typen is een investering voor de toekomst!

Coupletweg 46 Rosmalen | 06-30789989 info@type-uniek.nl | www.type-uniek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10911 - De Koekenbakker