bruisende zaken

Access bars, wat kan het bij mensen toch veel in beweging zetten.

Access bars, wat kan het bij mensen toch veel in beweging zetten.

01-05-2023

Een tijdje terugkwam een jonge meid bij me voor access bars behandeling. Ze sliep veel, zat niet lekker in haar vel, veel meegemaakt en moest veel van zichzelf. Haar toekomst had ze helemaal uitgestippeld, maar het stroomde niet. Ze liep vast.

Met een paar gesprekken en access bars behandelingen kwam ze voor de 4e keer bij me. Ze straalde en vertelde, ik snap er niks van, maar ineens ben ik alles anders gaan doen.

Ik ben gestopt met mijn opleiding, ik heb een huisje gevonden voor mezelf en ga daar met mijn vriend wonen, ik heb een baan gevonden waar ik in eerste instantie voor opgeleid ben en ik heb weer energie.

En dat is precies wat access bars doet. Op onbewust niveau ga je loslaten wat jou niet meer dient en weet je ineens vanuit het niets wat je wil met je leven.

Zo kwam er een tijd geleden ook iemand bij me voor de tweede keer voor een stukje onzekerheid. Ik vroeg, heb je iets gemerkt van de access bars? Haar antwoord, nee eigenlijk niet. Ik ga verder met haar in gesprek en ze vertelde dat ze gesolliciteerd had naar een andere baan en dat ze daarvoor was aangenomen. Ze vertelde ook nog dat ze in gesprek was gegaan met haar ex en dat ze haar wensen had uitgesproken. Ik begin te lachen en zeg: En je zegt dat de access bars niks voor je gedaan heeft? Volgens mij ben je behoorlijk uit je comfortzone gegaan.

Zij ook lachend, ooohhh jaaaa, eigenlijk wel hè.

Ook dat doet access bars met je, onbewust ga je stappen zetten, je gaat uit je comfortzone waardoor je nieuwe beslissingen gaat maken. En zo kan ik wel 1000 voorbeelden geven wat het voor je kan doen en wat het mensen heeft opgeleverd.

Dit is toch te leuk, mijn hart stroomt over van deze ervaringen. Ik word er zo ontzettend blij van en ben dan zo dankbaar voor mijn mooie werk.

Mocht jij dit ook willen ervaren? Plan dan een afspraak in.

Klaprooshof 4, Schijndel | 06-36108057 | sixthsensepraktijk@gmail.com | www.sixthsensecoaching.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere