bruisende zaken

Faber Huidkliniek, thuis in jouw huid

Faber Huidkliniek, thuis in jouw huid

01-05-2023

Heb jij te maken met huidveroudering, rode vaatjes, pigmentvlekken, littekens, onrustige huid of storende haargroei? Of zou jij jouw huid graag willen verbeteren?

Graag geef ik je een eerlijk advies, met een kritisch oog en een persoonlijke benadering. Zo werken we samen aan de beste versie van jouw huid.

Moederdagactie

Wil jij samen met jouw moeder een behandeling die de huid laat stralen? Of willen jullie haarvrij de zomer in? Speciaal voor jullie samen, of iemand anders die jou dierbaar is, geldt 2 voor de prijs van 1 op onderstaande behandelingen:
- Laser ontharen oksels
- Laser ontharen bikinilijn -Medische milde peeling *De actie is geldig van 01-05-23 t/m 04-06-23 en alleen geldig als jullie samen komen. Per persoon kan er maximaal één actie gebruikt worden

Waar kan ik je mee helpen? Laser ontharen Huidverbetering Roodheid en vaatjes Pigmentvlekken Acnetherapie Rosacea Littekens Huidoneffenheden Kies voor Faber Huidkliniek Samenwerking met cosmetisch artsen & plastisch chirurgen FDA goedgekeurde lasers (Alma Lasers) Medische peelings en cosmeceuticals van Dermaceutic & Renophase Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten Geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici Aangesloten bij alle zorgverzekeringen waardoor een vergoeding mogelijk is

Vergoeding mogelijk via de zorg-verzekering!

Hintham 117A, Rosmalen | 06 57 77 57 29 | www.faberhuidkliniek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere