bruisende zaken

Op naar een stralende huid!

Op naar een stralende huid!

01-05-2023

“Iedere huid is uniek en de mogelijkheden voor huidverbetering zijn eindeloos”, daar is huidtherapeute Andrea Burgers-de Jong van overtuigd. Vandaar dat zij afgelopen januari de deuren opende van haar eigen huidtherapie kliniek in ’s-Hertogenbosch: Unlimited Skin. “Hier is iedereen welkom voor een huidverbeterende behandeling, waarbij luxe en comfort altijd centraal staan.”

In haar kliniek biedt Andrea behandelingen als facials, resurfacings (peelings), microneedling, hydrafacial en massages. “Veel van mijn patiënten hebben last van een probleemhuid”, vertelt Andrea. “Bijvoorbeeld door acne, pigmentatie of huidveroudering.” Maar ook als je geen probleemhuid hebt, ben je meer dan welkom bij Unlimited Skin. “Een op jouw huid afgestemde behandeling is immers goed voor iedereen.” Voordat Andrea start met de daadwerkelijke behandeling, vindt er overigens stan-daard een uitgebreid intakegesprek plaats. “Zo kan ik de problemen en wensen in kaart brengen en de mensen vervolgens een eerlijk beeld schetsen van de te verwachten resultaten en hoeveel behandelingen daar ongeveer voor nodig zullen zijn. Elke patiënt mag van mij dus maatwerk verwachten, voor het best mogelijke resultaat.” Andrea geniet nog elke dag van de keuze om voor zichzelf te beginnen. “Na het afronden van mijn opleiding tot huidtherapeute heb ik eerst een aantal jaren in andere klinieken gewerkt om ervaring op te doen. Ik droomde altijd al van mijn eigen onderneming en ik ben ontzettend blij dat ik die stap begin dit jaar ook daadwerkelijk heb gezet. Zelf heb ik vroeger veel last gehad van acne, dus ik weet hoe het is. En als ik nu iemand op straat zie lopen met een probleemhuid, beginnen mijn handen eigenlijk al te jeuken om diegene te helpen, zijn huid te verbeteren en zo zijn zelfvertrouwen te vergroten. Dat is namelijk waar ik het allemaal voor doe: dat iedereen mijn kliniek weer verlaat met een stralende huid.”

Maatwerk voor het beste resultaat

Unlimited Skin Uilenwaard 37 , ’s-Hertogenbosch 06-81549922 Eigenaar: Andrea Burgers-de Jong www.unlimitedskin.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere