bruisende zaken

 De hoogste slagingskans bij Rijcoach Yvon

De hoogste slagingskans bij Rijcoach Yvon

01-03-2023

Ik ben een gecertificeerd RIS (rijopleiding in stappen) instructeur en ik geef dan ook les volgens de RIS-methode. Met deze methode werk je stap voor stap en gestructureerd naar je praktijkexamen toe!

In vier stappen naar je rijbewijs!

Deze methode leert je in vier modules stap voor stap autorijden. Er zijn vier toetsmomenten en de laatste twee toetsmomenten leg je af bij een examinator van het CBR.

De eerste twee toetsen doe ik samen met jou, je derde toetsmoment is een tussentijdse toets en je vierde toetsmoment is je praktijkexamen. Als rijcoach werk ik met een vorderingskaart in je praktijkboek, zo kun je precies zien hoever je bent binnen je rijopleiding. Je komt door deze RIS methode goed voorbereid op je praktijkexamen.1 Voertuigbediening en -controle Bij deze module leer je alle basishandelingen die noodzakelijk zijn om veilig en comfortabel te kunnen autorijden. Denk aan gas geven, sturen, ontkoppelen, remmen en koppelen.

2 Eenvoudige verkeerssituaties Je leert eenvoudige situaties inschatten en uitvoeren. Ook leer je de kenmerken van de verschillende gebieden en waaraan je deze gebieden kunt herkennen. Kennis van de theorie is hierbij noodzakelijk. Bijzondere manoeuvres worden aangeleerd.

3 Complexe verkeerssituaties In deze module komen ingewikkelde verkeerssituaties aan de orde. Je leert situaties snel te beoordelen, het gedrag van andere weggebruikers te voorspellen en je handelingen hierop aan te passen.

4 Verantwoord gedrag Je rijstijl wordt verfijnd, je leert omgaan met nieuwe situaties. Je leert, in alle omstandigheden, defensief te rijden, je sociaal en verantwoordelijk te gedragen.

GESLAAGD!

“Toen ik bij Yvonne begon met lessen, had ik veel rijtechnieken al onder de knie. Maar zelfvertrouwen om alleen de weg op te gaan had ik niet. Dit heb ik bij Yvonne wél ontwikkeld en uiteindelijk ben ik ook geslaagd.” Manon

Wilhelminastraat 7, Vlijmen 06-48775313 www.rijcoachyvon.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10911 - De Koekenbakker