bruisende zaken

Behang als eyecatcher op de wand

Behang als eyecatcher op de wand

01-09-2022

Ben jij op zoek naar een echte eyecatcher voor bij jou in huis? Bij Pauw Interieur moet je zijn! “Met bijzonder behang geef je een ruimte in één keer een unieke touch”, aldus styliste Joyce Vos. “En laten wij nou heel veel bijzondere soorten behang in ons assortiment hebben…”

Joyce wordt meteen enthousiast als ze het over haar werk heeft. “Het is echt mijn passie. Ik blijf het geweldig vinden om met onze klanten op zoek te gaan naar dat ene behang dat echt bij hen past en dat de ruimte waar het voor bestemd is helemaal af maakt.” Daar neemt ze dan ook graag uitgebreid de tijd voor. “Wij verkopen alle merken behang, maar tonen je graag de parels uit het vak, kwaliteitsbehang van mooie merken. Als je op zoek bent naar iets aparts, dan vind je dat bij ons gegarandeerd, want de keuze is zeer uitgebreid en de collectie wisselt ook nog eens regelmatig.”

Deskundig advies

Uiteraard kun je in de showroom van Pauw Interieur terecht voor je zoektocht naar behang, maar ook een totaaladvies behoort tot de mogelijkheden. “We komen juist graag bij de mensen thuis, aangezien we daar het beste advies kunnen geven doordat we de sfeer van de ruimte kunnen proeven en met eigen ogen de rest van de inrichting kunnen zien. Je interieur moet bij jou passen. We delen dan ook graag ons deskundige advies, maar uiteindelijk is een interieur heel persoonlijk.”

Er is meer…

Behang is weliswaar de core-business van Pauw Interieur, maar daarnaast doen ze nog veel meer. “Ook voor glasweefselbehang, di-verse woonaccessoires, foto-behang en raambekleding ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kun je ter plekke de juiste match maken voor de basis van jouw nieuwe interieur. Van advies tot uitvoering, Pauw Interieur kan het complete proces uit handen nemen.”

Uw interieur,de weerspiegeling van uw persoonlijkheid. Iedere samenstelling is anders.

Bij Pauw interieur brengen we alles samen om die warme en passende deken te creëren.

Uilenwaard 16-18 ’s-Hertogenbosch 06-19792452 www.pauw-interieur.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere