bruisende zaken

Pure moments of happiness tijdens de feestdagen

Pure moments of happiness tijdens de feestdagen

01-12-2020

Ho ho ho... voor je het weet staan de kerstdagen voor de deur! Hét cadeaumoment om jouw geliefden te verrassen. Maar denk ook aan je medewerkers of relaties; spreek je waardering uit en bedank ze! Hoe kan dat nou beter dan met JANZEN?

The most wonderful gift of the year

De verzorgingsproducten en huisparfums van JANZEN geven sfeer, ontspanning én zorgen voor pure geluksmomenten.

De producten zijn te verkrijgen in tien unieke wereldparfums die oplopen van kruidig naar zoet. Voor ieder wat wils! Met jouw favoriete geur maak je van je huis een thuis.

De home- en bodycollectie is uiteenlopend van showerfoam tot geurstokjes. Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen! Extra fijn: met oog voor de wereld, dus zonder parabenen, siliconen, minerale oliën, dierlijke producten en niet getest op dieren.

Shop een persoonlijk samengesteld kerstcadeau bij de JANZEN Brandstore aan de Kerkstraat 6 in ’s-Hertogenbosch en verras je geliefden tijdens de feestdagen met fijne producten uit de home- of bodycollectie.

Of ga jij voor een luxe giftset?

De producten van Janzen zijn de allermooiste cadeaus!

Kerkstraat 6, Den Bosch | info@janzen.com | www.janzen.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10911 - De Koekenbakker