bruisende zaken

Dé Pilates Studio

Dé Pilates Studio

01-12-2020

De Pilates Studio is een mooie en sfeervol ingerichte pilatesstudio in Vught. Mirjam Driessen heeft twintig jaar leservaring, een medische achtergrond en geeft vanuit passie jouw lichaam de juiste bewegingsaandacht.

Sterk en flexibel lichaam

Goed bewegen en soepel blijven is een belangrijk onderdeel om gezond en vitaal te blijven, zeker nu vitaliteit steeds belangrijker wordt.

Pilates is dé bewegingsmethodiek om lang gezond te blijven.

Wij omschrijven pilates als de meest intelligente manier van bewegen. Met pilates train je heel gecontroleerd en gefocust alle spiergroepen, ook de mindere bekende spieren. Je lichaams- en loophouding verbetert, je lichaam wordt weer soepel en je wordt sterker. Niet voor niets beoefenen veel bekende topsporters en acteurs pilates.

Groepslessen of privétraining

In onze groepslessen, maximaal acht personen, geven wij basis-, gevorderden-, zwangerschap- en seniorenpilates. Wil je liever persoonlijke aandacht of heb je specifieke klachten, dan kun je ook privélessen volgen. Hierbij worden de pilates apparaten gebruikt waardoor de training meer mogelijkheden en opties geeft.

Pilates speciaal voor mannen

Omdat bij mannen de accenten net wat anders liggen, hebben wij een speciale mannenles welke geven wordt door een mannelijke instructeur.

Mirjam Driessen / Wim Arts

info@depilatesstudio.nl | Industrieweg 3G | Vught | 06-39725042 | www.depilatesstudio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10911 - De Koekenbakker