bruisende zaken

Betrouwbaarheid en compassie

Betrouwbaarheid en compassie

01-08-2019

Wanneer een dierbare overlijdt, heeft u iemand nodig op wie u kunt vertrouwen bij het regelen van de uitvaart en andere praktische zaken. Wenselijk is ook dat deze persoon u een luisterend oor biedt. Mirelle Draaijer van Ligthart Uitvaartzorg ziet betrouwbaarheid en compassie als haar missie. “Dicht bij de mensen staan en het bieden van een waardig en persoonlijk afscheid!” is haar motto. Zij is dag en nacht, ook in de weekenden, bereikbaar voor het melden van een overlijden en is over het algemeen ook degene die uw steun en toeverlaat zal zijn bij het regelen van de uitvaart, zoals deze bij u past.

Wensenboekje

Praten over de eigen dood is voor veel mensen niet gemakkelijk, maar voor uw nabestaanden kan het fijn zijn te weten dat ze bij uw overlijden naar uw wensen handelen. U kunt uw wensen in de bloei van uw leven kenbaar maken en bij twijfel ook weer bijstellen. Immers, wij en de omstandigheden veranderen met de tijd. Wij zeggen altijd: ‘Laat dat document maar stoffig worden.’

Meedenken

Wist u dat wij ook informatie geven gedurende een heel dagdeel? In de uitvaartwereld is er zo veel mogelijk. Bijvoorbeeld, het bekende kopje koffie en plakje cake kan vervangen worden door een tapas buffet of chocolaatjes.

U hoeft niet per se afscheid te nemen in een uitvaartcentrum, dit kan ook op een andere locatie plaatsvinden die u meer aanspreekt. Ligthart Uitvaartzorg houdt rekening met uw persoonlijke wensen binnen het haalbare budget. Het maakt niet uit waar u verzekerd bent. Neem gerust contact op indien u geïnteresseerd bent in zo’n informatie dagdeel.

Meer informatie

Heeft u liever een persoonlijk gesprek over uw wensen of wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn, dan kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak. Voor meer informatie: Bel 06
- 34768926 of bezoek de website: www.ligthartuitvaartzorg.nl.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding