bruisende zaken

Ontspannen en genieten bij Boutique Hotel No. 43

Ontspannen en genieten bij Boutique Hotel No. 43

01-01-2021

Samen met haar man heeft Kim Winterink-Zweers een herenmodezaak in Amsterdam. Een tijd geleden begon het bij Kim te kriebelen, ze was toe aan een nieuwe uitdaging. In november opende zij de deuren van Boutique Hotel No.43 in Koog aan de Zaan, een gezellig, kleinschalig boetiekhotel waar alle aandacht is voor de gasten. Een flinke verbouwing was noodzakelijk om het oude kantoorpand aan de Stationsstraat 43 om te toveren tot een charmant, sfeervol boetiekhotel.

“Al met al zijn wij toch wel een jaar bezig geweest”, vertelt Kim enthousiast. “We hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk van de oorspronkelijke details te behouden, bijvoorbeeld de prachtige hal en trap. De bovenste twee kamers beschikken nog over de authentieke houten balkenplafonds.” Het resultaat mag er dan ook zijn.

“Al met al zijn wij toch wel een jaar bezig geweest”, vertelt Kim enthousiast. “We hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk van de oorspronkelijke details te behouden, bijvoorbeeld de prachtige hal en trap. De bovenste twee kamers beschikken nog over de authentieke houten balkenplafonds.” Het resultaat mag er dan ook zijn.

Negen unieke kamers

Alle negen kamers van Boutique Hotel No.43 zijn stuk voor stuk met veel zorg en oog voor detail ingericht. “Ze zijn allemaal uniek. Ze verschillen van grootte, maar hebben dezelfde luxe uitstraling en zijn van alle gemakken voorzien.” Denk bijvoorbeeld aan een Nespresso-apparaat en een waterkoker, gratis wifi, een flatscreen-tv en een minibar. Het mooie beddengoed van Essenza en de luxe toiletartikelen van Marie Stella Maris maken het helemaal af.

Aangenaam toeven

“Je wordt als gast ontvangen in onze lounge. Daar staat ook een kast met boeken van uitgeverij Mendo die je tijdens je verblijf kunt lezen. Bij goed weer is het aangenaam toeven in onze grote binnentuin. In de toekomst willen we daar meer mee gaan doen, maar vanwege de coronacrisis liggen die plannen even stil. Een restaurant hebben we niet. Dat is ook niet nodig, want in de directe omgeving zijn meer dan genoeg leuke gelegenheden te vinden waar je terechtkunt voor een heerlijk diner. We serveren wel een uitgebreid ontbijt voor je deur, met verse lokale producten.”

Op ontdekkingstocht

Boutique Hotel No.43 is zeer centraal gelegen, midden in Koog aan de Zaan, de perfecte uitvalsbasis om de vele bezienswaardigheden in de omgeving te verkennen. “Je bent in drie minuten lopen op de Zaanse Schans met de bekende authentieke Zaanse panden en natuurlijk verschillende musea. Je kunt bij ons ook een fiets huren of juist een boottour boeken op ‘de Chardonnay’. De Zaanse Schans beleef je immers nog altijd het beste op het water. Wil je even iets anders? Pak dan de trein, het station Zaanse Schans zit op één minuut afstand van het hotel en dan ben je in dertien minuten in het bruisende Amsterdam. Ik heb een grote passie voor de Zaanstreek, mijn man en ik wonen hier al jaren. Ik deel die passie maar al te graag met onze gasten en vertel wat de verborgen hotspots zijn. Wat mij betreft moet je ook als Nederlander in ieder geval één keer in je leven op de Zaanse Schans zijn geweest. Met Boutique Hotel No.43 natuurlijk als je veilige thuisbasis!”

Boutique Hotel No. 43 | Stationsstraat 43, Koog aan de Zaan | 06-39132244 | www.boutiquehotel43.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)