Column

Start 2021 goed!

Start 2021 goed!

01-12-2020

Happiness bereik je door dankbaar te zijn voor het nu. En door met positieve verwachting naar de toekomst te kijken zodat je aan een gelukkig 2021 kan werken. Want hoge eisen en niet reële verwachtingen leiden bijna altijd tot teleurstellingen.

Geluk ligt in het tevreden zijn met wie je bent en wat je hebt. Wil jij jezelf trainen om het goede in het leven te zien? Ik reik je graag een aantal direct in te zetten gelukspoppetjes aan.

1. Train jezelf om het goede in het leven te gaan zien door het dagelijks tellen van zegeningen. 2. Vergroot je besef welke dingen en mensen belangrijk voor je zijn.

Wat heeft prioriteit? 3. Een dankbaarheidsbrief aan iemand hardop voorlezen heeft een zeer krachtige uitwerking. 4. Spreek de mantra ‘So Ham’ uit tijdens nerveuze momenten.

Het betekent; ‘ik ben die ik ben’.

En dat is waar MunayQi ook voor staat; transformatie in liefde naar wie je echt bent! Leer zonder angst en beperkende overtuigingen vanuit je hart te leven! Heb jij het gevoel dat je wel wat hulp kan gebruiken bij herprogrammering naar een gelukkig leven? Reserveer een vrijblijvend consultgesprek en ontvang een gelukspoppetje!

Natuurgeneeskunde en Coaching | Amstellaan 2, Purmerend | 06-50869750 | info@munayqi.nl | www.munayqi.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding