bruisende zaken

Beter poetsgedrag met de Gewoon Gaaf-methode

Beter poetsgedrag met de Gewoon Gaaf-methode

01-07-2020

Wij zijn zeer verheugd mede te delen dat de praktijk is uitgebreid met twee nieuwe behandelkamers op de eerste verdieping. Hierdoor is er ruimte gekomen om een speciaal programma van het Ivoren Kruis voor kinderen op te starten.

Dit programma heet Gewoon Gaaf en is erop gericht om het poetsgedrag en de eetgewoontes van kinderen te verbeteren.

Tevens stimuleren wij de betrokkenheid van de ouders bij de mondgezondheid van hun kind.

Gewoon Gaaf is een preventiemethode voor elk individueel kind van 0 t/m 18 jaar en zijn/haar ouders en wordt volledig vergoed door de zorgverzekeraars.

Wij begeleiden uw kind in het behouden van een gaaf gebit. Onze preventieassistentes Dorien Tambach en Linsey Spithorst geven het kind en de ouders een advies dat is afgestemd op het gebit van het kind. De Gewoon Gaaf-methode kan tot bijna 70% minder gaatjes leiden. Dit is gebleken uit recent wetenschap-pelijk onderzoek. Onze preventieassistentes zijn aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag.

Kijk voor meer informatie op de website of bel naar 075-2047020.

Wandelweg 3, Wormerveer | 075-2047020 | info@mondzorgwandelweg.nl | www.mondzorgwandelweg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding