bruisende zaken

Jouw auto is bij ons in goede handen

Jouw auto is bij ons in goede handen

01-07-2019

Erik Kuiken was in zijn vrije tijd altijd bezig met auto’s. Op een gegeven moment besloot hij van zijn passie zijn werk te maken. In januari jl. opende hij de deuren van autocentrumKroes in Maassluis. “We zijn het grootste merkonafhankelijke ‘full service’ autobedrijf in deze regio”, aldus Erik.

Professionele werkplaats

“We beschikken verder over een professionele werkplaats voor APK, onderhoud, reparatie en schadeherstel. Alle merken kunnen bij ons terecht. We zijn een AutoCrew garage, wat inhoudt dat we een partnership zijn aangegaan met Bosch, een van de grootste leveranciers van technologieën voor de auto-industrie. Onze monteurs maken gebruik van diagnoseapparatuur en -software van Bosch. Ze volgen bovendien regelmatig opleidingen, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarmee staan we voor kwaliteit en geven we onze klanten het vertrouwen dat hun auto bij ons in goede handen is.”

Uitstekende service

“Onze uitstekende service is een belangrijke kracht. Als er iets is, zorgen we altijd voor een passende oplossing. We zijn een redelijk relaxed autobedrijf. Onze klanten voelen zich vrij om gewoon binnen te lopen als ze vragen hebben. We hebben oog voor de kleine dingen. Zo krijgt iedereen die een auto bij ons koopt, een bosje bloemen. Over het algemeen wordt dat erg gewaardeerd door de mensen!”

Het grootste merkonafhankelijke full service autobedrijf in de regio Maassluis. Geboren uit een passie voor auto’s en daardoor ook veelzijdig in het aanbod. Niet alleen betrouwbare occasions, maar ook nieuwe personenauto’s en bestelwagens tegen scherpe prijzen.Tevens is autocentrumKroes dé Fiat specialist voor Maassluis en omstreken, én voorzien van een professionele werkplaats voor APK, onderhoud, reparatie en schadeherstel. Voor een financiering of autoverzekering bent u ook bij ons aan het juiste adres.

 

Altijd 50 kwaliteitsoccassions op voorraad

Elektraweg 2E, Maassluis | 010-5911455 | info@autocentrumkroes.nl | www.autocentrumkroes.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV