Column

Kwaliteitscontroles schoonmaak

Kwaliteitscontroles schoonmaak

01-03-2022

Schoonmaak wordt alleen gezien door gebouwgebruikers als de schoonmaakkwaliteit niet naar hun verwachting is. Verwachting kan gemanaged worden. Goede communicatie met de gebouwgebruikers over de schoonmaakafspraken.

Het schoonmaakbedrijf verzorgt interne controles (DKS). De bedoeling hiervan is om het werk en de medewerkers aan te sturen In wat goed gaat en wat verbeterd kan worden. Een opdrachtgever kan kiezen voor een onafhankelijk oordeel. Belangrijk is dat de controleur weet waar hij/zij het over heeft. Praktijk ervaring, kennis van schoonmaak en werkprogramma’s.

Clear4Clean bied verschillende kwaliteitsmetingen voor zowel opdrachtgever als schoonmaakbedrijf aan. Wij zijn onafhankelijk.

De kwaliteitsmetingen die wij verzorgen zijn: VSR, een visuele kwaliteitscontrole (NEN2075) LOSK-QMS, een kwaliteitscontrole die naar het schoonmaakproces kijkt en naar het eindresultaat Nulmeting (en eindcontrole), een meting die de stand van de schoonmaak vaststelt bij de overgang van een schoonmaakcontract naar een nieuwe dienstverlener Belevingsmetingen, een meting die inzicht geeft hoe de schoonmaak wordt beleefd door gebouwgebruikers

Na dertig jaar actief te zijn geweest in de facilitaire en schoonmaakbranche, richtte Edgar van Engelen in 2012 Clear4Clean op. Clear4Clean staat voor ondersteuning van vakmanschap in de schoonmaakbranche.

Clear4Clean is de onafhankelijke kwaliteitscontroledienstverlener. Zoals wij zeggen goed is goed en fout is fout. Het belangrijkste is dat een goed advies gegeven wordt naar aanleiding van de kwaliteitsmeting waar opdrachtgever en schoonmaakbedrijf samen aan kunnen werken. Wij kijken net iets verder!

Kamerlingh Onnesweg 14, Dordrecht 085-2080656 | info@clear4clean.nl www.opleiding-schoonmaak.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11154 Diana's Nutrition coaching