column

Als het even niet meer gaat... in je relatie of met jezelf

Als het even niet meer gaat... in je relatie of met jezelf

01-12-2021

Ben je op zoek naar iemand die jou met tijd en aandacht psychologische hulp kan geven? Ik kan je op een professionele manier begeleiden zodat je zelfstandig en met zelfvertrouwen kan leven.

Durf hulp te vragen! Welkom in mijn praktijk aan huis. U krijgt bij een groot aantal verzekeraars de behandelingen voor een deel vergoed als u aanvullend verzekerd bent.

Ieder mens maakt van alles mee. Maar als je ballast te zwaar wordt, blijf er dan niet mee rondlopen. Dat is ongezond en je kan er lichamelijke klachten van krijgen. Vanuit ervaring weet ik dat aandacht en professionele begeleiding werken.

Een belangrijk deel van mijn praktijk is het aangaan van gesprekken met mensen die willen dat er iemand is die hen begeleidt. Ik heb aandacht voor ieders levensverhaal.

HOOP OP HULP DOET LEVEN

Rianne Noordzij Psychosociale therapie en hulp in familierelaties 06-414 80 250 pastorale@riannenoordzij.nl www.riannenoordzij.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV