bruisende zaken

Wil je in deze stille tijd even  iets vertellen?

Wil je in deze stille tijd even iets vertellen?

01-06-2020

Als je psychische klachten hebt, kan ik je op een professionele manier helpen. Met tijd en aandacht wil ik je op een persoonlijke manier begeleiden, zodat je zelfstandig en met zelfvertrouwen kan leven.

Rianne Noordzij staat voor je klaar

Wil je in deze stille tijd even iets vertellen? Je kan mij bellen: 06 414 80 250 Wil je een belafspraak voor psychosociale therapie? Ook mogelijk. Ook kunnen wij beveiligd beeldbellen. De meeste verzekeringen vergoeden ook een groot deel van ‘Zorg op afstand’. Op deze toegankelijke en efficiënte manier kan ik met jou aan je mentale gezondheid werken. Gelukkig kan ik je ook in deze coronatijd met veiligheidsregels weer in mijn praktijk ontvangen.

Ik wens je gezondheid en alle goeds.

“De waardevolle tips en opdrachten geven mij moed om weer verder te gaan. Dank Rianne voor je tijd, luisterend oor en je liefdevolle steun.”

Rianne Noordzij Psychosociale therapie en hulp in familierelaties 06-414 80 250 | pastorale@riannenoordzij.nl | www.riannenoordzij.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV