bruisende zaken

Uw ogen in vertrouwde handen

Uw ogen in vertrouwde handen

01-04-2020

Meer dan vijf jaar geleden opende Martin dan ook de deuren van zijn eigen optiek, Ottica Eye Fashion, in Schiedam. Inmiddels zijn drie vestigingen in Rotterdam. Naast de optiek importeert hij trendy brilmonturen uit Amerika, die hij vervolgens distribueert via andere opticiens.

Een afspraak is niet nodig, loop vooral een keer binnen

 

Ruime keuze in brilmonturen en lenzen

Ottica Eye Fashion beschikt over een uitgebreide keuze in brilmonturen; een mix van bekende modemerken en bijzondere brillen labels van internationale ontwerpers.

Service en vakmanschap

Optische hulpmiddelen zijn eveneens te koop bij de optiek. “Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we ook mensen met specifieke oogproblemen helpen.”

Maatschappelijk ondernemen

“Samen met collega-ondernemer mevrouw M. Wigmans zet ik me in voor Stichting J&S Projecten in Schiedam. Vanuit deze stichting koppelen we jongeren met een problematische achtergrond aan ouderen die een helpende hand kunnen gebruiken.

 

Groenelaan 99a, Schiedam | 010-4261930 | seeyou@otticafashion.nl | www.otticafashion.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11154 Diana's Nutrition coaching