bruisende zaken

De zorg voor uw tuin is  bij ons in goede handen

De zorg voor uw tuin is bij ons in goede handen

01-08-2019

M. Biemans Hovenierswerken is een jong en fris bedrijf dat zich voornamelijk richt op aanleg, onderhoud en renovatie van tuinen voor zowel particulieren als bedrijven.

Wacht niet langer? Neem contact op 06-51939396

Met tien jaar ervaring, vakkennis en de benodigde papieren op zak is uw tuin zeker in goede handen. Ik kan de gehele zorg van de tuin van u overnemen, zodat u alle tijd en aandacht kunt richten op uw business, dagelijkse dingen of uw gezin.

Neem nu een abonnement! Ik werk met onderhoudsabonnementen of gewoon los onderhoud. Het voordeel van een onderhouds-abonnement is dat u precies weet waar u aan toe bent en nooit voor verrassingen komt te staan.

Kortom bij M. Biemans Hovenierswerken kunt u voor al uw tuinwerkzaamheden terecht zoals:
- aanleg
- bestrating
- renovatie
- onderhoudsabonnementen Met vriendelijke groet,

Volg ons op Facebook M Biemans Hovenierswerken

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08270	Gordijncentrum