bruisende zaken

Smaak is onze passie

Smaak is onze passie

01-02-2023

Al meer dan twintig jaar een begrip in Tilburg: restaurant Royal Palace in de Reeshof. Sinds 2018 onder de bezielende leiding van het echtpaar Alex Zhang en Sandy Chen, die het ‘all you can eat’ concept perfectioneerden en daarnaast ook de mogelijkheid bieden om eten af te halen of te laten bezorgen. “Smaak is onze passie, dus laat je door ons verrassen.”

Royal Palace Tilburg is geen standaard ‘all you can eat’ restaurant, maar een restaurant met een zeer uitgebreide keuze aan gerechten uit diverse landen. U kunt hier terecht voor sushi, Thaise, Indische, Chinese en zelfs een aantal Westerse gerechten. Daarnaast kun je bij Royal Palace Tilburg ook gewoon à la carte gerechten bestellen. Alles wordt door de eigen koks bereid met dagverse ingrediënten. Kies je voor ‘all you can eat’, dan betaal je voor alles wat je eet een vaste prijs, zonder dat daar een tijdslimiet aan verbonden zit.

Royal Palace biedt u de mogelijkheid om zonder tijdslimiet onbeperkt te genieten van onze uitgebreide menukaart met overheerlijke hapjes uit de Japanse keuken. Van Sushi tot Teppanyaki en Tempura, Royal Palace heeft heerlijke Japanse gerechten die u geproefd moet hebben!

Gratis parkeren

Huibevendreef 20, Tilburg Reeshof 013 - 570 44 45 www.royalpalacetilburg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08270	Gordijncentrum