bruisende zaken

Haaruitval? Mesotherapie is de succesvolle behandeling

Haaruitval? Mesotherapie is de succesvolle behandeling

01-06-2022

Mesotherapie bij haaruitval is een succesvolle behandeling. Het remt haarverlies en herstelt nieuwe haargroei, ook op plekken waar geen haar meer is. Met behulp van een speciaal ontwikkeld apparaat wordt een serie van micro-injecties in de hoofdhuid gebracht, net onder de opperhuid. Deze injecties bevatten een mix van natuurlijke ingrediënten: bouwstoffen en anti-oxidanten.

Meso hair pakket 8 behandelingen incl. serum normaal € 1000,- nu € 850,- voor 8 behandelingen en € 60,- voor het serum

HOE WERKT MESOTHERAPIE BIJ HAARUITVAL?

Mesotherapie brengt precies de juiste bouwstoffen aan op de plek waar het nodig is (rondom de haarfollikels). De slechte stoffen die de haarstamcel blokkeren worden geneutraliseerd. De goede stoffen stimuleren de haarstamcel tot herstel en regeneratie. Maar ook is er een effect van het injecteren op zich: een mechanisch effect.

Door de herhaaldelijke prikken met mesotherapie wordt een sterke groei-impuls aan de haarstamcellen gegeven: het celmetabolisme wordt versterkt, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de de eitwitsynthese (waaronder collageen) wordt bevorderd. Kortom: een meer dan dubbel effect.

VOORDELEN MESOTHERAPIE

Gaat ongewenste haaruitval tegen Stimuleert haargroei Verbeterd de haarsituatie Goed alternatief voor haartransplantatie

U kunt bij ons terecht voor ontharen en het vakkundig verwijderen van o.a. vervelende vetrolletjes, tatoeages, acne, couperose en allerlei andere ongemakken. Dit alles verzorgen wij te allen tijde veilig, voordelig, verantwoord & vertrouwd.

Rondweg 5, Nijmegen 06-11119997 | www.ultrabeauty.nl | service@ultrabeauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Wijn met een verhaal

Wijn met een verhaal

De Overbetuwe Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09085 - Booij Parket Wonen met Lef