bruisende zaken

Zoveel reacties?

Zoveel reacties?

01-12-2020

Wat voel ik me enorm trots door het enorme aantal reacties op mijn interview dat geplaatst is in de Bruist van november 2020. Zo is het artikel bijna 2.500 keer gelezen op LinkedIn en ontving ik honderden reacties, succeswensen, felicitaties en likes op social media.

Het leukste was toch alle positieve reacties van de adverteerders die oprecht blij zijn dat ik weer terug ben op het vertrouwde honk.

Het is mooi om te merken dat ik overtuigd ben van het Bruist magazine als medium om in te adverteren, en dat ik in de praktijk terugzie dat er enorm veel reacties komen op hetgeen in Bruist staat.

Dus als je uniek en onderscheidend wilt OPVALLEN, dan is adverteren in Bruist een uitstekende manier om een grote naamsbekendheid op te bouwen met als doel meer klanten te krijgen! Hierbij wil ik alvast alle lezers en adverteerders een prettig kerstfeest toewensen en dat we 2020 maar mooi af mogen sluiten. Laten we hopen dat 2021 voor iedereen - maar zeker ook voor alle ondernemers - een beter jaar zal worden.

Het gaat u goed, stay safe!

Hij is ongeveer anderhalf jaar weg geweest, maar sinds kort is hij weer terug op het oude nest: media-adviseur Frank van Geel. De schat aan kennis en ervaring die Frank heeft opgebouwd, gebruikt hij maar al te graag voor zijn klanten bij Bruist. “Ik houd van een persoonlijke benadering. Gewoon langs gaan bij de mensen en onder het genot van een bakje koffie een leuk gesprek voeren om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.”

 

Frank van Geel

Interesse in een kennismaking met Frank én Nederland Bruist? Bel Frank van Geel op 06-430 939 96 of mail naar fvgeel@nederlandbruist.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere