bruisende zaken

Vier het leven bij De Buren van...

Vier het leven bij De Buren van...

01-10-2020

Aan de Kinkelenburglaan 4 in Bemmel is het genieten geblazen. Of het nu gaat om lunch, diner of een borrel; bij De Buren van... kun je heerlijk eten. Eigenaresse Nicole Slaghuis en haar team ontvangen u graag.

‘de special van deze maand is de rib eye!’

Kaapstad
Nicole Slaghuis heeft veel ervaring in de horeca en runde bijvoorbeeld vijf jaar lang een ‘bed & breakfast’ in Kaapstad (Zuid-Afrika). Eenmaal terug in Nederland kwam het karakteristieke pand in Bemmel op haar pad en nam ze de geboden mogelijkheid om er een restaurant te beginnen met beide handen aan. De centrale ligging op het plein te midden van onder meer het Kasteel van Bemmel, het gemeentehuis en cultureel centrum De Kinkel maakt dat Nicole heel wat bekende buren heeft. “Vandaar de naam ‘De Buren van…’,” vertelt Nicole.

High tea
U kunt bij ons ook genieten van een overheerlijke high tea met kleine sandwiches, zoetigheden en hartige lekkernijen onder het genot van een heerlijke kop thee en gezelligheid. Voor de lunch worden er diverse salades bereid met onder meer de surf en turf, gamba’s, geitenkaas maar bijvoorbeeld ook club­sandwich kip en de overheerlijke hamburger: alles in een modern jasje.

Beroemd

Nicole vertelt: “Naast de reguliere kaart vermeldt de dinerkaart onder meer de populaire dag- en weekspecials. Daarnaast hebben we onder meer lekkernijen zoals zalmsensatie, tataki van rundvlees, Mediteraanse gamba’s, entrecote van de gril, dorade maar ook enkele vegetarische gerechten en natuurlijk onze boterzachte spareribs. Die moet je geproefd hebben!”

Dus graag tot ziens bij De Buren van...

 

De koks van ‘De Buren van…’ laten zich inspireren door de wereldwijde keuken.

Kinkelenburglaan 4, Bemmel | 0481 - 729723 | info@deburenvan.nl | www.deburenvan.nl | Openingstijden: • Ma 10.30 - 20.00 uur • Di 11.30 - 18.00 uur • Wo gesloten • Do t/m Zo 10.30 - 23.00 uur.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Wijn met een verhaal

Wijn met een verhaal

De Overbetuwe Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09085 - Booij Parket Wonen met Lef