bruisende zaken

Waar krijg jij energie van?

Waar krijg jij energie van?

01-10-2019

Al meer dan 20 jaar is Marga Gerritsen actief als loopbaanadviseur. Met heel veel plezier, want ze vindt het een fantastisch vak. Vorig jaar februari besloot Marga om naast haar baan te beginnen met haar eigen bedrijf: MGloopbaanadvies

“Leer zelf de touwtjes in handen te nemen!”

Bewustwording van jezelf

Een belangrijk deel van elk coachingtraject is bewustwording van jezelf. Tijdens de sessies leer je jezelf beter kennen. Je krijgt heel scherp op je netvlies wie je bent, wat je precies wilt, waar je energie van krijgt en wat je vitaal houdt. Vervolgens ontdek je dankzij coaching welke stappen je kunt zetten, waar je kwaliteiten liggen en wat juist je valkuilen zijn. Het uiteindelijke doel is dat je leert om zelf de touwtjes in handen te nemen, in je kracht komt en balans vindt.

Een persoonlijk traject

Wanneer je kiest voor een traject bij MGloopbaanadvies, ben je zeker van een traject dat is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en de vragen waar jij mee kampt. Voorafgaand aan elk traject vindt eerst een vrijblijvende kennismaking plaats. Dit maakt het laagdrempelig om te beginnen met loopbaancoaching. Je weet hierdoor vooraf zeker of een traject bij MGloopbaanadvies bij jou past.

In teamverband

Naast individuele trajecten, verzorgt Marga ook loopbaantrainingen binnen bedrijven. In twee tot drie dagdelen kom je erachter wat onder andere je kwaliteiten en drijfveren zijn, maar ook wat je nodig hebt om lekker te kunnen werken. Ook vindt er altijd een persoonlijk gesprek plaats tijdens de training. Op deze manier kunnen medewerkers open en vrijuit spreken over eventuele vragen waar ze mee zitten.

Mail jouw loopbaanvraag naar mgloopbaanadvies@gmail.com

Eigenaresse: Marga Gerritsen | Hoefkamp 6, Elst | 0654681827 mgloopbaanadvies@gmail.com | www.mgloopbaanadvies.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11010 - Mareike Engels Beauty Expert