bruisende zaken

Bewegen is goed,  vrij bewegen is beter!

Bewegen is goed, vrij bewegen is beter!

01-08-2021

Toen ze als tiener zag hoe de rugklachten van haar moeder dankzij behandelingen door een chiropractor als sneeuw voor de zon verdwenen, was Rianne Steeg-Janssen meteen onder de indruk. Dit wilde zij ook! Ze volgde in Engeland de universitaire opleiding tot chiropractor en opende in 2000 de deuren van haar eigen praktijk in Wijchen. Negen jaar later kwam daar nog een tweede vestiging in Druten bij.

‘We doen het vooral samen met de patiënt’

Rianne wordt bijgestaan door vier andere chiropractoren. “Stuk voor stuk sterke persoonlijkheden die allemaal even gedreven zijn in hun vak”, vertelt Rianne. “We hebben bovendien ieder ons eigen specialisme. Daarmee vullen we elkaar perfect aan. Sowieso blijven we onszelf ontwikkelen om onze patiënten de beste behandeling te kunnen bieden.”

Eén samenwerkend geheel

hiropractie is een geneeswijze die gespecialiseerd is in het functioneren van gewrichten, spieren en zenuwen. “We zien het bewegingsapparaat als één samenwerkend geheel en behandelen het ook als dusdanig. Nek- en rugklachten komen, zeker in deze coronatijd, veelvuldig voor. In onze visie is bewegen goed, maar vrij bewegen is beter. De behandeling is er dan ook op gericht om dat te bewerkstelligen. Als je beter kunt bewegen, gaat alles makkelijker en krijg je als vanzelf meer energie. Dat komt de algehele gezondheid alleen maar ten goede.”

Persoonlijke benadering

“We kunnen helaas geen wonderen verrichten. We proberen er vooral in nauwe samenspraak met onze patiënten achter te komen wat voor hen het beste werkt. We zien iedere patiënt als individu en stemmen daar de zorg op af.” Van baby tot hoogbejaarde ouderen, Rianne komt in haar praktijk mensen van alle leeftijden tegen. “Dat maakt het werk ook zo leuk. Voor een oudere kan het een wereld van verschil maken om de armen goed te kunnen bewegen. Het is geweldig om te zien wat voor effect je behandeling heeft op hun dagelijks leven. Daar doe je het uiteindelijk voor!”

Kasteellaan 28a, Wijchen | 024-6456955 | info@chiropractiewijchen.nl Kerkeland 9j, Druten | 0487-511830 | info@chiropractiedruten.nl | www.chiropractiewijchendruten.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt