column

Op zoek naar een elektrische fiets? Wij hebben altijd mooie exemplaren inclusief garantie.

Op zoek naar een elektrische fiets? Wij hebben altijd mooie exemplaren inclusief garantie.

01-07-2020

Met dit systeem blijf je altijd bij de tijd en krijg je gratis een update bij een beurt. Bovendien bespaar je op de kosten.

Voor Koga kunt u ook bij ons terecht voor reparatie omdat deze hetzelfde systeem hebben. De modellen variëren van de elektrische pick-up fiets tot de luxe R20TI tot E-speed en alles ertussenin. Dus voor diegenen die vlug op het werk willen zijn is een E-speed of een F8E een prachtige woon/werk elektrische fiets. Voor schooljeugd zijn er mooie trendy modellen te verkrijgen, bijvoorbeeld Mojo of pick up. Wat ook belangrijk is is dat we zeer nette fietsen met ondersteuning inruilen en dat deze bv met een nieuwe accu weer te koop zijn. Dan heeft de klant ook twee jaar garantie op de accu en een half jaar Bovag garantie op de fiets. Deze fietsen zijn ook gewild bij de jeugd en de ouders omdat prijs/kwaliteit toch wel heel belangrijk is.

Peter en Mirjan van Gorkum We zijn specialist van de Batavus en Sparta elektrische fietsen. We zijn dan ook Premiumdealer van deze merken. We kunnen gericht werken omdat het Ion pakket het goed aangeeft waar de storing zit.

Kom langs en MAAK EEN PROEFRIT we hebben vast een fiets voor jou

Ceciliastraat 1, Zijtaart (Veghel ) 0413-352203 info@defietsenwinkelzijtaart.nl www.defietsenwinkelzijtaart.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).