column

Heb je last van Chronische vermoeidheid?

Heb je last van Chronische vermoeidheid?

01-07-2020

We worden gewaar van gevoel zodra dat gevoel door interne of externe prikkeling in beweging komt. Het voelen van gevoelens is een onderdeel van ons fysieke en psychische bewakingssysteem.

Als we iets voelen, dan is er iets aan de hand. Het onderdrukken van die beweging in gevoelens is een actief proces en kost veel energie.

opslagcapaciteit

Aangezien we geen opslagcapaciteit hebben voor onderdrukte gevoelsbewegingen blijven die voelbaar in ons lichaam en bewustzijn. Dit veroorzaakt dat slopende gevoel van onrust. Onrust en het onderdrukken zorgen ervoor dat je niet meer tot ontspanning komt, slecht slaapt, dingen niet afmaakt en je je niet kunt concentreren. Onrust en het onderdrukken van gevoelens zijn de oorzaken van chronische vermoeidheid. Via kennis en inzicht van Blijvend anders kan het ontstaan van deze patronen in beeld worden gebracht en ontstaan tools om deze patronen om te buigen zodat het onderdrukken stopt en de rust terugkeert.

Voor als je wilt weten hoe het werkt in jezelf en als je zonder therapie, zonder trucjes en vooral zonder terugval verder wilt, voor als je op zoek bent naar kennis en inzicht over jezelf en/of veranderingen aan wilt brengen in jezelf, voor als je meer samenhang en efficiency wilt halen uit je team of afdeling.

Snavelbiesstraat 12, Landhorst | 06-24110827 | www.blijvendanders.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).