bruisende zaken

Hiphop/Streetdance Ontwikkel je eigen stijl

Hiphop/Streetdance Ontwikkel je eigen stijl

01-07-2020

Dance & Balletstudio Chantal van de Water is onder leiding van Chantal al sinds 1986 een begrip in Uden. Dance & Balletstudio Chantal is een kwaliteitsschool waar op niveau wordt les gegeven. Waar aandacht is voor elk individu, op zijn of haar eigen niveau en waar plezier in dansen voorop staat.

Deze visie zorgt er al jaren voor dat leerlingen, talentvol of met iets minder talent, zich op hun eigen tempo en niveau kunnen ontplooien. Maar ook zijn we door onze persoonlijke en ontspannen aanpak al jaren de ‘kraamkamer’ voor jong danstalent dat doorstroomt naar de diverse dansopleidingen in Nederland en daarbuiten.

We werken met gediplomeerde docenten die zorgen voor een goede basistechniek, zonder het lichaam van leerlingen te beschadigen. Ongeacht de leeftijd en dansstijl. De studio heeft goede faciliteiten, waaronder een verende vloer die gewrichten van onze leerlingen ontziet. Wij hebben geen pestgedrag in de studio onder andere door verplichte kleding. Hierdoor kan een docent snel verkeerde bewegingen zien, ziet iedereen er hetzelfde uit en we creëren rust in de les. Daarnaast zijn bepaalde kledingstukken belangrijk om een bepaalde dansstijl goed uit te kunnen voeren en blessures te voorkomen.

Wij gaan voor een gezellige sfeer. Bij ons in de dansschool voelt iedereen zich thuis. We zijn een grote dansende familie. In onze theatervoorstellingen doet iedereen mee, ongeacht leeftijd, goed of slecht. De groepen zijn niet te groot, waardoor er voor iedereen persoonlijke aandacht is en iedereen zich gezien voelt door de docent.

Parallelweg 1, Uden 06-50406657 info@balletstudiochantal.com www.balletstudiochantal.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).