column

Kleurspecialist

Kleurspecialist

01-06-2020

In mijn salon, gevestigd in viersterren hotel Udens Duyn, werk ik uitsluitend met Ecolorgy haarkleuring van Oolaboo. Na achttien jaar opgedane ervaring in verschillende salons en mijzelf te hebben gespecialiseerd in kleuren en highlighten van het haar, heb ik alle belangrijke elementen van het vak samengebundeld.

De Ecolorgy haarkleuring van Oolaboo is ontwikkeld door een groep internationale professionals die meer dan vijftig jaar ervaring heeft. Ecolorgy is het eerste en enige kleursysteem op basis van pure truffelolie. Het dekt uw (eventuele grijze) haar 100% en maakt het zijdezacht en glanzend als nooit tevoren. Het bevat slechts 1% of minder ammonia, waardoor uw haarkleuring veel milder is voor uw haar en hoofdhuid.

Als kleurspecialist zoek ik graag met u naar een mooie passende kleur voor uw haar.

Verwen uzelf met een Ecolorgy Color.

Hotel Udens Duyn Annaboulevard 6, Uden 06-81718770 www.hairbyliza.nl FB salonhairbyliza

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).