bruisende Topper bruisende zaken

Tuinaanleg van a tot z

Tuinaanleg van a tot z

01-05-2020

Ruim 27 jaar geleden begon Alex Ulijn naast zijn werk als vrachtwagenchauffeur als stratenmaker. Langzaam maar zeker breidden de werkzaamheden zich uit en Alex startte zijn eigen bedrijf. Inmiddels legt hij samen met zijn team complete tuinen aan in Uden en verre omgeving. Daarbij nemen zij alles uit handen: van het aanbrengen van bestrating tot het planten van groen.

“Mensen hoeven maar te bellen als er een probleem is, ik zorg ervoor dat het wordt opgelost.”

 

Omdat Alex zelf een kunstknie heeft, moet hij het uitvoerende werk voor een groot deel overlaten aan zijn ‘jongens’. “Ik heb twee vaste medewerkers die al 19 jaar voor me werken”, vertelt Alex enthousiast. “Daar vertrouw ik helemaal op. In drukke tijden of bij grotere klussen betrek ik nog wat extra mensen, stuk voor stuk vaklui, bij wat we doen. Voor het groenwerk werk ik samen met een vriend van me, Chris Castelein, hij is hovenier. Ieder zijn vak; we vullen elkaar qua kennis en expertise perfect aan.”

Groot én klein

“Ik ga eerst met de klant rond de tafel zitten om de wensen te bespreken en bekijk de situatie ter plekke. Daarna brainstorm ik met mijn mensen om een plan op te stellen dat past bij jouw budget, wat dat betreft is het echt teamwork. Vervolgens vertalen we dat in een tekening die jou een duidelijk beeld geeft wat je kunt verwachten. En natuurlijk kun je zelfs als we al bezig zijn, eventueel nog iets aanpassen. Die flexibiliteit hebben we.” Een complete tuin aanleggen is mogelijk, maar ook afzonderlijke werkzaamheden als tuinonderhoud, grondwerk, het aanbrengen van alle mogelijke bestratingen, en het maken van terrassen, schuttingen en overkappingen. “Of het nu gaat om een groot of een klein project, we besteden er evenveel aandacht aan, zodat jij straks lekker kunt genieten van je tuin.”

Vertrouwd en overzichtelijk

“Als klant heb je te maken met één aanspreekpunt, dat ben ik. Ik regel alles wat er nodig is en zorg ervoor dat alles goed loopt. Als er iets is, kun je ook bij mij terecht. Zo houden we het vertrouwd en overzichtelijk. Dat is belangrijk want je komt toch bij de mensen thuis. In de offerte maak ik inzichtelijk welke kosten er worden gemaakt. Wil je zelf het afval afvoeren? Ook prima, dan hoef je er ook niet voor te betalen. Sowieso zorgen we dat het allemaal weer netjes is als we klaar zijn met de klus en we doen ook nog eens ons best om het een beetje leuk te houden.” Eveneens bijzonder: Alex geeft 26 weken garantie op het uitgevoerde werk.
 

De uitdaging

“Het bezig zijn in het groen is een hobby van mij. Het is natuurlijk geweldig dat ik daar mijn werk van heb kunnen maken. Het is steeds weer een uitdaging om samen met de klant tot een plan te komen. We sparren net zo lang tot het helemaal naar wens is en ook in de uitvoering gaan we net zo lang door totdat iedereen – zowel wij als de klant zelf – tevreden is. Van niets iets moois maken, dat is en blijft het leukste wat er is. Ik maak ook altijd foto’s van de beginsituatie én van het eindresultaat, zodat je kunt zien hoe het is geworden. Als je dan hoort hoe blij mensen zijn met wat je hebt gedaan… Dat is toch waar je het voor doet.”

 

“Van niets iets moois maken”

Alex Ulijn Tuinaanleg | Luitstraat 30, Uden | 06-23033390 | info@alexulijn.nl | www.alexulijn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).