column

Chi-Wit-massage van Lente Mare

Chi-Wit-massage van Lente Mare

01-04-2020

Naast de intuïtieve (ontspannings) massage (30 min, 45 min, 60 min), de Japanse gezichtsmassage en de Thaise Voetmassage, wordt bij Lente Mare ook Chi-Wit-massage (spreek uit sjie-wiet) aangeboden.

TIP! Maak online een afspraak!

Je levensboom Deze bijzondere massage is gericht op de wervelkolom welke wordt gezien als je levensboom. Steeds vaker komt het voor dat we onze buigzaamheid kwijt zijn. Dit hoeft niet altijd fysiek te zijn, dat kan het wel worden. In de wervelkolom komen zenuwen samen, deze staan in verbinding met de rest van het lichaam. Als de energie goed kan stromen door de wervelkolom werkt dat door. Door stress en andere oorzaken kan er veel spanning, pijn en moeheid zijn opgebouwd in de wervelkolom. Daarom is het zo belangrijk dat we leren met de stroom van het leven mee te gaan en bewust in het leven te staan. Zodat ons zelfgenezend vermogen in beweging blijft.

Uit Azië De massage bestaat uit een combinatie van verschillende technieken die afkomstig zijn uit Thailand, Vietnam en India. Doel is dat de natuurlijke lichaamsenergie weer lekker gaat stromen. Buiten dat dit een heerlijk ontspannen gevoel geeft, kan het bijdragen aan een betere mentale conditie als ook verlichting en helderheid geven bij emotionele pijnen. Bij de Chi-Wit-massage gaat het om een massage van de rug en de achterkant van de benen. Deze massage is online te boeken via de website www.lentemare.nl/reserveren. Uiteraard kunt u ook bellen of appen met 06-81667518 voor een afspraak.

Lente Mare is een plek waar je tot rust komt en daardoor juist weer energie krijgt.

Dit afhankelijk van wat jij op dat moment nodig hebt. Doordat de Intuïtieve Massage gegeven wordt in zachtheid en met warme oliën zal je optimaal ontspannen in de knusse ruimte gevuld met rustige muziek en kleurrijk licht.

Je voelt je als herboren.

Op de hoogte blijven? Lente Mare is te volgen op Facebook en Instagram. Wilt u liever per e-mail een nieuwsbrief? Meld u zich dan aan via lentemare@icloud.com. Kom het ervaren!

Abraham Kuijperstraat 7, Oss 06 - 81667518 lentemare@icloud.com www.lentemare.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).