bruisende zaken

Dé salon voor iedereen!

Dé salon voor iedereen!

01-05-2023

Of je nu toe bent aan een nieuwe coupe of je haar in een ander kleurtje wilt laten verven, kiest voor een permanent of je kapsel alleen even bij wil laten werken, bij kapsalon Coiffure de Milano in Breda is iedereen welkom. “Wij zijn een gezellige salon voor het hele gezin”, vertelt eigenaresse Anneke Damen. “Dus voor man en vrouw, jong en oud en dat uit alle lagen van de bevolking.”

Om er ook echt te kunnen zijn voor iedereen, is er bij Coiffure de Milano heel bewust voor gekozen om de prijzen voor iedereen aantrekkelijk te houden. “Dat zegt echter niets over de kwaliteit die wij leveren”, vertelt Anneke. “Bij ons krijg je dezelfde kwaliteit en topservice als in een dure salon, maar dan voor een betaalbare prijs.” Dat mensen dat weten te waarderen, blijkt wel uit het grote aantal vaste klanten dat ze in de afgelopen vijftien jaar hebben opgebouwd. “Daarnaast komen er nog steeds nieuwe klanten bij en ook die zijn meer dan welkom.”

Tevreden klanten

Of je nu komt voor een wat klassieker kapsel of de meest trendy coupe maakt voor Anneke en haar zes enthousiaste en ervaren collega’s niet uit. “We volgen regelmatig bijscholingen en trainingen en zijn daardoor altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Bovendien permanenten wij nog steeds, terwijl heel veel salons besluiten om daarmee te stoppen, juist om iedereen te kunnen helpen.” Daarnaast kun je in deze allround salon ook terecht om je wenkbrauwen (en de rest van je gezicht) met draad te laten epileren en zijn ze verkooppunt van de producten van Wasgeluk van Essentia. “Waarvoor je ook komt, we willen dat iedereen hier blij en tevreden de deur weer uitgaat.”

Coiffure de Milano is zes dagen per week geopend, dus óók op maandag. Bovendien ben je op donderdag en vrijdag eveneens ’s avonds welkom in de salon.

Mgr Nolensplein 26, Breda 076-5144407 coiffuredemilano@gmail.com www.coiffuredemilano.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


03561 Hoorservice Schram