bruisende zaken

Droom je van een mooie lach en een betaalbaar gebit?

Droom je van een mooie lach en een betaalbaar gebit?

01-06-2020

Je wilt een gebitsbehandeling laten uitvoeren, maar je wilt geen nummer zijn of te maken krijgen met lopendebandwerk. Je wilt persoonlijke aandacht en de beste specialisten, en het liefst ook een ontspannen verblijf. Dat kan via IM Medical Travel ... in Turkije! Onze specialisten hebben internationaal behaalde specialisaties en werken met topkwaliteit materialen.

Reis met IM Medical Travel en u wordt volledig ontzorgd! Begrip, vertrouwen en openheid zijn onze kernwoorden.

Heeft u tandartsangst? Veel mensen zijn bang voor een tandartsbehandeling en blijven een bezoek aan de tandarts daarom uitstellen. Bij extreme angst kunt u een behandeling onder sedatie (een roesje) ondergaan.

IM Medical Travel organiseert ieder kwartaal groepsreizen, waarbij je persoonlijk wordt begeleid gedurende jouw gehele medische reis. Tijdens de medische afspraken is er zo altijd een expert aanwezig die de Turkse taal spreekt, jou op je gemak kan stellen en zorgt voor afleiding voor, tijdens en na de behandeling(en).

Kronen & Implantaten Een mooi ogend gebit kan jouw gezicht een nieuw, fris en jeugdig uiterlijk geven.

Wil je graag weer voluit kunnen lachen met een stralend gebit? Via IM Medical Travel kost een kroon € 140. Implantaten zijn er vanaf € 490 (incl. abutment).

Ben je benieuwd naar de voordelen van een behandeling in Turkije? IM Medical Travel houdt in september 2020 weer consultdagen in Nederland.

Bezoek onze website voor meer informatie of een offerte www.immedicaltravel.com.

Dhr F. Bushoff “Na veel twijfelen of ik wel in het buitenland mijn gebit zou laten renoveren met implantaten en kronen heb ik toch maar eens de consultdag bezocht. Tijdens dit bezoek gaf de professionaliteit van de toen aanwezige specialist, mij veel vertrouwen en ik heb toen de knoop doorgehakt.

Ik kan de tandartsbehandeling bij de kliniek in Izmir in combinatie met de fantastische begeleiding van Ilona van IM Medical Travel dan ook van harte aanbevelen. Ook wil ik Ilona hartelijk bedanken voor haar hele begeleiding vóór en ná ons vertrek, het heeft ons het vertrouwen gegeven om de stap te nemen en dit vertrouwen is zeker niet beschaamd geweest, integendeel!”

Middenbeemsterstraat 46, Tilburg | 085-1307679 info@immedicaltravel.com www.immedicaltravel.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken