Bruisende zaken

De lekkerste gevulde kalkoen

De lekkerste gevulde kalkoen

01-12-2020

Keurslager De Meulder bestaat uit het beste team vakmensen dat u met de glimlach en raad het lekkerste aanbiedt.

We heten u van ganse harte welkom in onze verbouwde winkel.

De gevulde kalkoen mag niet ontbreken met de feestdagen.

Bij Keurslager De Meulder wordt uw kalkoen netjes uitgebeend en daarna opgevuld met een feestvulling op basis van kalfsgehakt, kalkoenfilet, mousse de canard, truffel en een vleugje porto. We voorzien dit jaar 2 soorten kalkoenen:
• De babykalkoen (5 tot 7 personen)
• De keurkalkoen (8 tot 10 personen) Bij uw kalkoen krijgt u de juiste bereidingswijze en -tijd. Mislukken kan niet. De kalkoen serveert u het beste met onze heerlijke Grand Veneursaus. Verse kroketjes, warme groenten en een appeltje met veenbessen maken het compleet. Tijdig bestellen is de boodschap.

Raadpleeg onze eindejaarsfolder in de winkel of online op www.keurslager-demeulder.be voor andere lekkere suggesties!

Elk stuk vlees voldoet uiteraard aan de strengste kwaliteits-eisen. Keurslager De Meulder werkt enkel met producten met een authentieke smaak en een traceerbare achtergrond waarbij onze jarenlange ervaring resulteert in het huidige assortiment. Slager Jan De Meulder is heel selectief in aankoop van vers vlees en koopt steeds topkwaliteit. Hij laat het vlees rijpen op een traditionele manier, waardoor het zachter en smaakvoller wordt. In ons aanbod ligt de nadruk op hoogwaardige producten.

DRY-AGED BEEF

Dry-aged beef is rundsvlees dat droog gerijpt wordt in een speciale rijpingskamer bij een temperatuur net boven het vriespunt en een vochtigheid van 70%. Dry aging kost natuurlijk tijd en werk en dat vertaalt zich ook in de prijs. Noem het gerust een exclusief product. Dry aging duurt weken en het is ook de oudste manier om vlees te rijpen. Het levert extreem mals vlees op met een dieprode kleur.

BEREIDE GERECHTEN

Indien u niet veel tijd of zin hebt om zelf te koken, kunt u bij ons terecht voor onze huisbereide gerechten. Telkens zorgen we voor een gevarieerd en afwisselend aanbod zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Al onze gerechten zijn makkelijk op te warmen.

CHARCUTERIE

Onze slagerij biedt voor iedereen wat wils. We hebben een ruim aanbod van verse charcuterie en vleeswaren. Keurslager De Meulder voorziet buiten vers vlees ook lekkere en verse vleesbereidingen voor tussen de boterham. Elk stukje charcuterie wordt met de nodige kennis door vakmensen voor u bereid en versneden.

Dagelijks bieden we u een ruim assortiment van vers vlees aan. Hier wordt door ons persoonlijk telkens de beste kwaliteit uitgekozen.

Specialist gerijpt Europees rundvlees met een groot assortiment vleeswaren. Dagverse salades en warme gerechten uit eigen keuken. En... Keurslager De Meulder staat bekend om zijn preparé!

Voor kleine gezinnen (bubbels) is er ook onze overheerlijke gevulde kalkoenfilet (vanaf 2 pers.).

Bredabaan 443, Brasschaat | 03 / 651 86 08 | www.keurslager-demeulder.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Theodoor Verstraete
Theodoor Verstraete
Brasschaat Bruist


Morris Dancing
Morris Dancing
Brasschaat Bruist

DANSA de la Mort
DANSA de la Mort
Brasschaat Bruist

migus-dyngus
migus-dyngus
Brasschaat Bruist

Scoppio del Carro
Scoppio del Carro
Brasschaat Bruist

Paasvuur
Paasvuur
Brasschaat Bruist

Patisserie Damoiseaux
Patisserie Damoiseaux
Brasschaat Bruist

CHEERS
CHEERS
Brasschaat Bruist

Chocolatier Ashley
Chocolatier Ashley
Brasschaat Bruist

Step 2
Step 2
Brasschaat Bruist

Loeloe koffie
Loeloe koffie
Brasschaat Bruist

Bruisende Kaart
Bruisende Kaart
Brasschaat Bruist



De Peerdestal
De Peerdestal
Brasschaat Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08285 - Dream PC