bruisende zaken

Maak er een comfortabel & gezond zittend 2023 van!

Maak er een comfortabel & gezond zittend 2023 van!

01-12-2022

Het jaar zit er bijna weer op! Velen hebben dit jaar letterlijk ontelbare uren zittend achter een bureau doorgebracht, turend naar een beeldscherm. Dat is topsport! Het vraagt veel van je lijf en de kans dat er klachten zijn of ontstaan is groot. Dus is het nu een mooi moment om aandacht te besteden aan je werkplek van 2023.

Je werkgever kan en moet hieraan bijdragen conform de RI&E en de Arbowet. Een goede werkplek getuigt ook van goed werkgeverschap. Misschien heb je een budget ontvangen voor je thuiswerkplek?

Investeren in vitaliteit verdient zichzelf terug.

Een gezonde werkplek houdt je fysiek en mentaal fit waardoor je langer zittend (beeldscherm) werk kunt volhouden. Verzuim kost geld en geeft bovenal veel leed. Een fitte werknemer en zzp’er is blijer en productiever!

Heb je vragen of twijfels over jouw werkplek of die van je medewerker?

Zijn er (beginnende) pijnklachten? Maak een afspraak en ik kom langs om samen te kijken wat er beter kan. Een goede bureaustoel, een zit/sta bureau, een krukje ter afwisseling, het is er allemaal. Maar wat het beste is en bij je past, is voor iedereen anders. En de juiste instelling is minstens zo belangrijk! Schaf niet ongezien wat aan. Dat is zonde van de uitgave. Ik help je. Als dealer van diverse fabrikanten garandeer ik een goede prijs-kwaliteitverhouding met bovenal een persoonlijke service, omdat ik het belangrijk vind dat de juiste keuze wordt gemaakt.

Kom langs in mijn stoelen showroom om het verschil te ervaren!

Flex, thuis en op kantoor

Helmy Bruning-Borghstijn | Westerland 13, Bergen op Zoom +31 610202148 | info@gezondzittendwerken.nl | www.gezondzittendwerken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11147 Het Strandhuys