bruisende zaken

Tips voor een gezonde (thuis)werkplek in het najaar

Tips voor een gezonde (thuis)werkplek in het najaar

01-11-2022

Het is herfst! We zitten vaker binnen en energiebesparing is een actuele factor die een grote rol speelt. Dus het is een goed moment om aandacht te besteden aan je werkplek of -ruimte. Een gezonde werkplek houdt je fysiek en mentaal fit waardoor je langer zittend (beeldscherm)werk kunt volhouden.

Heb je vragen of twijfels over jouw werkplek? Heb je (beginnende) pijnklachten en weet je niet waar dat door komt? Dan kom ik graag langs om samen te kijken naar wat er goed is en wat er beter kan. De basis bestaat uit een goede bureaustoel en een bureau wat op de juiste hoogte in te stellen is. Vanuit die basis bouw ik je werkplek verder op met advies en instructie.

Een goede bureaustoel zorgt ervoor dat: het ontstaan van pijnklachten voorkomen of verminderd wordt en je dus het geld uitspaart van een medische behandeling je bloedsomloop geactiveerd blijft en je afvalstoffen afgevoerd worden, met als prettig resultaat: je blijft warm! Welke stoel en bureau het beste bij je passen is voor iedereen anders. Daar help ik je bij. Ik ben zelfstandig dealer van diverse fabrikanten en garandeer een goede prijs-kwaliteitverhouding en persoonlijke service. Kom langs in mijn stoelen showroom om het verschil te ervaren.

Ook voor algehele ontvangst, vergader- en kantoorinrichting kun je bij mij terecht. Samen met het team van Schaffenburg Office Fourniture in Zwijndrecht heb ik voor elke vraag een passende oplossing! Zorg goed voor jezelf en maak er een comfortabel zittend najaar van!

Flex, thuis en op kantoor

Helmy Bruning-Borghstijn | Westerland 13, Bergen op Zoom +31 610202148 | info@gezondzittendwerken.nl | www.gezondzittendwerken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante