bruisende zaken

Een ongeval heeft al genoeg impact op uw leven

Een ongeval heeft al genoeg impact op uw leven

01-06-2022

U moet er toch niet aan denken dat u naast de impact van uw letsel ook nog een juridische en medische discussie aan moet gaan met de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij? Wij nemen dat graag voor u uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel.

Kosten belangenbehartiger

De kosten van de belangenbehartiging noemen we buitengerechtelijke kosten. Deze kosten zijn een onderdeel van uw schade. Dat is wettelijk zo geregeld. De kosten van onze werkzaamheden worden daarom betaald door de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke partij. Het kost u dus niets!

Letsel Impact samengevat

• Doeltreffend • Persoonlijke benadering • Zeer ervaren en deskundig

Letsel Impact, opgericht door mr. Franck de Graaf, staat voor een persoonlijke en betrokken benadering. Wij zijn laagdrempelig en houden de schaderegeling zo simpel en doeltreffend mogelijk.

Zoekt u een letselschade expert in de regio Bergen op Zoom, Zeeland, Noord Brabant of Zuid Holland? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dat kan per mail, telefonisch of via ons contactformulier.

BEL VANDAAG 0164 26 06 19 en we helpen u verder

Grondmolen 7, Halsteren info@letselimpact.nl 0164 26 06 19 0 6 53 90 56 56 www.letselimpact.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante