column

Wat is nu.... massagetherapie

Wat is nu.... massagetherapie

01-04-2022

Bijna iedereen weet wel wat massage is, lang niet iedereen weet wat je met massage allemaal kunt bereiken. Met massagetherapie werk je op andere lagen dan alleen de huid- en spierlaag. Het gaat dan niet alleen om een fijne, ontspannende massage of losmaken van de spieren. Maar iets dat veel dieper kan gaan dan dat. Een aanraking kan veel losmaken op emotioneel, mentaal en fysiek vlak. Hoe magisch is dat!

Massage kan dus voor veel meer dienen dan ontspanning en preventie en herstel. Het verwerken van klein en groot trauma (stapje voor stapje), inzicht verkrijgen in je eigen patronen, of inzichten verkrijgen in je eigen binnenwereld en het in werking zetten van processen op het fysieke, emotionele, spirituele en mentale vlak.

Een enkele behandeling kan al inzichten geven, maar een aantal opvolgende behandelingen kunnen extra doorwerken en je steeds weer even terugbrengen naar waar jij wil zijn en wat je wil bereiken. Uiteindelijk voel jij zelf het beste wat nodig is, dat maakt jouw lichaam je duidelijk. Luister daarnaar, dat is zo belangrijk. Ga uit je hoofd en in je lijf, laat je lichaam je vertellen wat het nodig heeft.

Kastanjelaan 87, Bergen op Zoom | 06 22940604 info@lunanovamassage.nl | www.lunanovamassage.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante