column

Op zoek naar ontspanning, heling of verwerking?

Op zoek naar ontspanning, heling of verwerking?

01-02-2022

Na het afgelopen jaar kunnen we allemaal wel wat ontspanning en heling gebruiken. Voor veel mensen is het weer een flinke uitdaging geweest om alles in goede banen te leiden. Alles wat buiten het ‘normaal’ valt kan voor stress zorgen in je dagelijks leven. Kinderen die ineens thuis zijn van school, zelf in quarantaine of ziek zijn, familieleden die ziek zijn, aanpassingen in werk en uitgaan.

Er is veel gevraagd van mensen en hun flexibiliteit is op de proef gesteld. Om weer goed bij jezelf te komen en te voelen wat gevoeld mag worden in je lichaam en in je leven kun je heel goed gebruik maken van massage. Door het fysieke, mentale en emotionele weer te verbinden kun je een inkijk krijgen in je eigen binnenwereld en zo mooie inzichten opdoen waarmee je weer verder kunt en een stukje kunt helen wat nog in de weg zat op dat moment.

Op het moment dat ik dit schrijf is het alleen mogelijk om klachtgerichte behandelingen te laten uitvoeren (klachten op fysiek, mentaal of emotioneel vlak of een combinatie daarvan).

Wat de opties daarvoor zijn bespreek ik graag met je in het intakegesprek.

Zo’n intakegesprek is erg belangrijk, niet alleen om de klacht te bespreken en te weten wat er al aan klachten is op fysiek gebied. Maar vooral ook om erachter te komen wat er speelt en of er al inzicht is in het ontstaan van de klachten. Samen kijken we naar thema’s die je dwarszitten en wat er daarmee kan tijdens de behandeling. Soms weet je zelf al heel goed wat er speelt en waar de pijnpunten zitten. Vaak weet je het wel, maar weet je niet hoe je erbij kunt komen. Door massage/aanraking kun je dan nog een diepere laag aanboren en zo weer een stukje verder komen.

Kastanjelaan 87, Bergen op Zoom | 06 22940604 info@lunanovamassage.nl | www.lunanovamassage.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante