bruisende zaken

Neem een nanny in huis

Neem een nanny in huis

01-02-2020

Een gastouder, maar dan gewoon bij jou thuis. Dat is simpel gezegd het concept achter Nanny in Huis. “Op die manier worden kinderen opgevangen in hun eigen, vertrouwde omgeving en verandert er dus zo min mogelijk aan hun leventje”, aldus Alexandra Pollemans, drijvende kracht achter Nanny in Huis West-Brabant en Oost-Zeeland.

Opvang in de vertrouwde omgeving van het kind

“Als moeder van drie kinderen, plus drie bonuskinderen, weet ik hoe belangrijk goede opvang is”, vertelt Alexandra. “Nu kun je er natuurlijk voor kiezen om je kinderen naar een kinderdagverblijf of het huis van een gastouder te brengen, maar het kan volgens ons ook makkelijker. Een gastouder bij jou in huis op de momenten dat jij een gastouder nodig hebt. Dit scheelt jou als ouder tijd, want je hoeft je kids niet te halen en brengen en het is ook voor de kinderen zelf het fijnst. Zij zijn immers gewoon in hun eigen omgeving en kunnen alles blijven doen wat ze normaal ook zouden doen. Nog een bijkomend voordeel: ook voor een Nanny in Huis kun je gewoon kinderopvangtoeslag aanvragen.”

Kwaliteit

Nanny in Huis is een bemiddelingsbureau dat ouders in contact brengt met zorgvuldig gescreende en geschoolde gastouders. “Dit concept bestaat al een aantal jaar en sinds het begin van dit jaar ben ik gestart in de regio West-Brabant en Oost-Zeeland. Ik ga persoonlijk langs bij de gezinnen die mij benaderen en op basis van hun wensen ga ik vervolgens op zoek naar een gastouder die bij dat gezin past. Wij werken uitsluitend met geschoolde, zelfstandige gastouders die in het bezit zijn van hun EHBO om kwaliteit te kunnen garanderen. De gastouders worden bovendien regelmatig bijgeschoold om die kwaliteit ook hoog te kunnen houden.”

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact op met Nanny in Huis.

Vraag vrijblijvend en kosteloos een afspraak aan en ontdek de mogelijkheden.

Nanny in Huis | Eigenaar: Alexandra Pollemans Wilgenlaan 5, Ossendrecht | 0164-712211 | www.nannyinhuis.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante