bruisende zaken

Ontspanning         door massage

Ontspanning door massage

01-02-2020

In het landelijke huisje op de dijk aan de Dintel is sinds kort een massagepraktijk opgezet. Na in 2011 en 2012 verschillende massagecursussen te hebben doorlopen om familie en vrienden te helpen ontspannen, is wat eerst een hobby was nu professioneel uitgebouwd. Het moment is daarom aangebroken voor Erwin Oosterling om zijn diensten als masseur aan het grotere publiek uit de regio Noord-West Brabant, Hoeksewaard en zelfs Rotterdam aan te bieden.

Landelijk met een vleugje oosters

Na lichamelijke inspanning is het de bedoeling dat je lichaam zich ook weer ontspant. Soms wil dat niet vanzelf lukken en zit je vast in je lijf. Als dit te lang duurt, kan dit bijvoorbeeld lijden tot lichamelijke of zelfs geestelijke klachten door bijvoorbeeld gebrek aan slaap.

Iedereen is ondertussen bekend met RSI-klachten, klachten veroorzaakt door repeterende bewegingen. Meest bekend zijn dan pols of ellenboogklachten. Maar ook langere tijd aan de computer werken kan nek-, schouder- en bovenrugklachten geven. De spieren kunnen dan zo vastzitten dat ze niet meer loskomen na een warme douche en een nacht goed slapen. Dan heb je wat hulp nodig en dat is wat ik voor je kan doen.

De massage die ik bied dringt diep door, door je huid en je bindweefsel tot in je spieren. Ik behandel geen bestaande blessures, hiervoor moet je echt naar een medisch geschoolde therapeut, maar ik kan wel helpen blessures te voorkomen.

Hoewel het in de grotere steden al wat gebruikelijker is om na een zware dag op kantoor een massage te boeken, is dat hier in de regio nog wat ongebruikelijker. Om de drempel wat lager te maken en mensen te laten ervaren wat een massage voor je kan doen, bied ik altijd een leuke korting bij de eerste afspraak en trek ik wat extra tijd voor uit voor de kennismaking.

Ondernemer: Erwin Oosterling | Sasdijk 8 Dinteloord | 06 53422042 Ed@gentleman-massaged.nl | www.gentleman-massaged.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante