bruisende zaken

Tijd nemen voor klanten is heel belangrijk

Tijd nemen voor klanten is heel belangrijk

01-01-2020

Mijn naam is Nancy Adamo en ik ben sinds mijn vijftiende werkzaam in het kappersvak. Ik kom oorspronkelijk uit Steenbergen en ben daar ook in een kapsalon begonnen. Na vijftien jaar hier te hebben gewerkt, overigens met veel plezier, werd het tijd voor wat anders. Ik heb dan ook even een zijsprong gemaakt naar andere branches, maar de liefde voor het vak was toch te groot.

De kapsalon is geopend op dinsdag van 10.00 tot 20.00 uur woensdag van 10.00 tot 17.30 uur zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur

Het idee van het hebben van een eigen salon heb ik altijd wel gehad ,maar het kwam er eigenlijk nooit van. Tot we twee jaar verleden zijn verhuisd naar Lepelstraat. Ik had ineens heel veel ruimte om een pand te bouwen en daar een gezellige kapsalon van te maken.

En zo is sinds 27 augustus 2019 mijn eigen kapsalon Kniptique47 aan de Kladseweg 47 in Lepelstraat open. Gezelligheid, klantvriendelijk en tijd nemen voor klanten zijn dingen die ik heel belangrijk vind. Ook zijn mijn prijzen scherp. Ook dit vind ik heel belangrijk.

Ook aan de kindjes is gedacht. Als ze geknipt zijn mogen ze grabbelen en een klein cadeautje mee naar huis nemen.

Het allerleukste onderdeel van mijn vak is voor mij toch wel kleuringen. De metamorfoses die daardoor ontstaan zijn zo leuk om te doen.

De voordelen van een eigen salon zijn vooral de vrijheden die je hebt om het op jouw manier te kunnen doen. Dat is voor mij een heel groot pluspunt.

‘Het allerleukste onderdeel van mijn vak is voor mij toch wel kleuringen’

Kniptique47 Kladseweg 47, Lepelstraat 0621344261

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11147 Het Strandhuys